Marinerede kyllingevinger

2 pers.

Ingredienser

Marinade:
3/4 dl friskpresset limesaft
3 friske chili, gerne i forskellige farver – udkernet og finthakket
3/4 dl olie
1 tsk. hele sorte peberkorn, knuste
1 tsk. rørsukker
lidt friske rosmarinnåle, finthakket
lidt frisk timian, finthakket

Desuden:
800 g kyllingevinger
olie

Fremgangsmåde

Gå vingerne efter for urenheder/fjer osv. Kom dem i en skyl, dryp dem med lidt olie og vend dem så godt rundt, så olien lægger sig om vingerne.
Bred dem ud på en bageplade, i et lag og så de ikke rører ved hinanden, bag dem ved 225 grader i ca. 20-25 minutter.
Rør alle ingredienserne til marinaden sammen. Hæld alle de stegte vinger op på et stort fad, dryp marinaden over og vend godt rundt (det gøres nemmest med hænderne, men pas på at du ikke brænder dig).
Spis kyllingevingerne med coleslaw eller en god salat.