Daim cookies

25 stk.

Ingredienser

3 dobbelte Daim
200 g blødt smør
100 g brun farin
3 spsk. sukker
4 spsk. koldt vand
300 g mel
2 tsk. vaniliesukker
1 tsk. natron

Fremgangsmåde

Hak Daim groft.
Pisk smør, sukker og brun farin godt med en el-mikser. Vend det kolde vand og Daim i. Bland alle de tørre dele sammen og vend det i dejen. Saml hurtigt dejen med hænderne på et meldrysset bord.
Del dejen i 2 og til hver del til en pølse, som er ca. 6 cm. i diameter. Skær hver pølse i 12 stykker og tryk dem lidt flade. Læg dem på bagepapir, der skal være god plads imellem, for de flyder ud. Bag dem midt i ovnen ved 250 grader i 4-6 minutter, hold øje med dem, så de ikke bliver for mørke!
Lad dem blive helt koldt på en rist.