Noget Nyt og Noget Blåt

For nogle år siden skulle jeg til bryllup. Det var ikke bare et hvilket som helst bryllup: det var med en, der var rigtig tæt på mig. Nej, det var ikke mit eget bryllup: men det var nu alligevel mit eget kød og blod, der skulle giftes. Det var min ældste datter.

Det er meget forskelligt, hvordan os fædre reagerer, når vi skal give vores datter væk. For nogle er det utroligt sørgmodigt, fordi man for alvor kommer ansigt til ansigt med det faktum, at ens lille datter nu virkeligt er blevet voksen. Der er en anden, voksen og stærk mand, i hendes liv, og hun har ikke brug for én mere ? i hvert fald ikke i nær samme grad, som hun havde før. Andre ser det samme som en lettelse, og det er vel egentligt også fair nok: jeg tvivler dog på, at det ikke i så fald, vil være en blandet følelse. Jeg følte mig mere sørgmodig end lettet, men den følelse der primært var til stede, var en af absolut lykke!

Det skyldes helt sikkert, at jeg har et fantastisk indtryk af hendes mand. Jeg ved han er en mand med gode værdier, og at han behandler hende godt og med respekt. Der er ingen tvivl i mit hjerte om, at han vil gøre alt for, at passe på min datter, og give hende de bedste muligheder i sit liv. De er sådan et flot par, og de formår at være bedre sammen, end de er hver for sig (hvilket er imponerende, når de nu begge er så fantastiske mennesker!).

Alligevel var brylluppet lidt en udfordring for mig. Ikke så meget på grund af alt det følelsesmæssige: næh, det handlede nu om noget ganske lavpraktisk! Jeg vidste, at jeg ville give dem en bil i bryllupsgave. Det er en stor og dyr gave, men jeg var kommet i en god økonomisk situation, og vidste, hvor meget en bil ville kunne hjælpe den nye familie. Men jeg aner intet ? absolut intet ? om biler!

Det viste sig dog, at det ikke var det helt store problem. Efter at have søgt lidt rundt på internettet endte jeg på Hessel.dk. Jeg vidste, at min datters mand havde nævnt Renault som et godt stabilt mærke flere gange. Takket været internettet kunne jeg læse op på den, direkte på Ejner Hessel?s hjemmeside, og finde frem til den, der var perfekt til det unge par. Med få klik havde jeg fået arrangeret at købe den, og så var min største frygt med det bryllup faktisk af vejen.

Ceremonien var fantastisk. Alt fra kirken til maden var som taget ud af et eventyr, og jeg har aldrig i mit liv set min datter så lykkelig. At kunne give hende og hendes mand en bil, der ville forbedre deres nye fælles-liv ufatteligt meget, var den perfekte afslutning på et absolut drømme-bryllup.