Fire favoritter fra Zoey

Zoey er et tøjmærke som producerer plus-size kollektioner til den modebevidste kvinde. Zoey?s mission er at gøre mode tilgængelig for alle uanset alder, figur, størrelse eller kurver. Hos Zoey designer man tøj, med det formål at fremhæve de flotte kvindelige former. Zoey tøj er kendt for at have en god pasform, høj kvalitet og et sofistikeret look

Hvis du ikke allerede er bekendt med Zoey, anbefaler vi at gå på opdagelse i deres kollektioner. Tøj fra Zoey vil give et pift til garderoben og vi er vilde med det stiludtryk tøjet giver. Vi har lavet en liste med vores favoritter fra den seneste kollektion og håber at disse items kan give dig inspiration.

1. ELLA JEANS

Første item på listen er et par komfortable Ella jeans. Zoey producerer jeans i et super blødt materiale, med massere af stretch, der gør dem yderst behagelige at have på.

Pasformen er slim fit, men modellen kommer i plus-size størrelser. Det unikke snit på denne slim fit buks, fremhæver de kvindelige former på bedste vis. Bukserne er normale i talje og længde og du finder disse denim jeans i både sort og blå. Ella Jeans er et godt item til det klassiske hverdagslook.

2. Mønstret slå-om-kjole

Næste item fra Zoey som vi ønsker at fremhæve, er denne smukke slå-om-kjole ? perfekt til sommermånederne. Kjolen er fremstillet i en let og fast kvalitet, hvilket giver kjolen et klassisk og sofistikeret look, samtidig med at den er super behagelig at have på. Kjolen er lavet i  100% viscose og fremstår i flotte gule og grønne nuancer. Ud over kjolens print, har den mange fine detaljer som bindebåndet ved taljen, rynkedetaljer ved skuldre og en smuk feminin V-udskæring. Denne kjole kan med fordel sammensættes med de populære Ella jeans.

3. Tunika med overskæring

Tunika kjoler er blevet meget populære og er en del af tidens trend. Denne smarte tunika fra Zoey kommer i en lækker denim kvalitet, som giver kjolen et meget elegant look. Kjolen er lavet i 100% bomuld hvilket gør den utrolig behagelig at have på. Tunikaen har mange fine detaljer som de gyldne knapper, kraven med den smukke flæsekant og de lange ærmer med elastik ved håndleddene, der skaber en flot facon.

 

4. Nederdel med smock

Vi er vilde med denim og denne nederdel er produceret i samme fine materiale som tunikaen. Nederdelen er perfekt til de varme sommermåneder og yderst behagelig at have på, da den brede elastiske smock giver utrolig meget stretch og sikre en god pasform.