10 designer spisebordsstole du har råd til

1

Den nok mest populær HAY spisebordsstol er About a Chair AAC22 fra danske Hay.

Hay About A Chair AAC22 har et enkelt og elegant design der passer ind i langt de fleste boligindretninger specielt den skandinaviske boligindretning.

AAC22 fra Hay fås i forskellige varianter.  Sædet kan fås fuldpolstret, forsidepolstret eller ikke-polstret.  Lige meget, hvilken variant man vælger så fås sædet i et væld at skønne og moderne farver. Benene er fremstillet i eg og fås enten sæbebehandlet, klar lakeret eller sortbejdset.

Disse valgmuligheder gør den nemt at finde en variant der passer til ethvert spisebord.

 

Masters ? Kartell

2

Masters spisebordstolen er designet af den populære og berømte designer Philippe Starck.

Masters stolen er en hyldest til tre af de største og mest kendte stol designs igennem tiden nemlig: Arne Jacobsen?s 7ér stol  , Eero Saarinen’s Tulip Chair og Charles Eames Eifel chair.

Kartell Masters er fremstillet i polypropylene og fås flere forskellige farver.

 

Primum ? Bent Hansen

3

Primum spisebordsstol fra Bent Hansen har en uovertruffen god siddekomfort. Dette skyldes at den er bygget på en stålramme med mesh i ryggen. Ryglånet tilpasser sig ryggen så den giver den perfekte støtte.

Primum spisebordstol fås både i stof og i læder samt med og uden armlæn.

 

Tulip ? Naver Collection

4

Tulip fra Naver Collection er en spisebordsstol med et enkel design der passer ind mange typer boligindretninger. Tulip spisebordsstol er baseret på en ny innovativ 3-dimensionel støbeteknik. Dette gør det muligt at reducere tykkelsen på skallen til blog 6 mm. uden det forringer komforten.

Skallen fås i eg, sortbejdset eg og i valnød. Derudover fås Tulip spisebordsstolen træben eller stålben.

 

AC2 ? Andersen Furniture

5

AC2 spisebordsstol fra Andersen Furniture har et meget elegant og minimalistisk design der er velegnet sammen med de fleste spiseborde.

Andersen AC2 spisebordsstol er fremstillet af de bedste materialer, hvilket sikre et kvaliteten er i høj.
AC2 stolen er fremstillet i eg og fås også hvor sædet er polstret med enten stof eller læder.

 

TAC ? Andersen Furniture

6

TAC spisebordsstolen fra Andersen Furniture har et enkelt og elegant design der er inspireret af den nordiske minimalisme og 60’ernes internationale møbeldesign.
TAC stolen er fremstillet af den prisvindende designer duo byKATO.
Sædet er fremstillet i glasfiber der fås i mange forskellige farver således man nemt kan finde en farve der passer ind i ens boligindretning.

 

VL 118 ? Vermund

7

Den populære og klassiske VL 118 spisebordsstol fra Vermund er blevet relanceret. Den oprindelig version blev introduceret tilbage i 1964. Den nye version er dog stadig tro mod originalen med sædet og ryggen.

Vermund VL 118 fås i forskellige varianter. Stolen fås i hvor sæde og ryg er polstret i enten stof eller læder. Derudover kan den også fås, hvor sæde og ryk er i træ samt en i version, hvor sædet er i læder og ryglænet i træ.

Eames ? Vitra

8

Eames er en af de mest populære skalstole.  Spisebordsstolene er designet af designerparret Ray og Charles Eames. Eames spisebordsstolene passer ind i enhver boligindretning og sammen med de fleste spiseborde.

Skallen fås i flere forskellige farver og stolen fås derudover med forskellige typer understel.

 

Tiger ? Naver Collection

9

Tiger spisebordsstol fra Naver Collection har et stilrent og elegant design. Sædet på spisebordsstolen er polstret med læder. Ryggen er fremstillet af stave i massivt træ men benene er i rustfrit stål. Ryglænet er fås i flere forskellige træsorter. Derudover fås Tiger stolen også med eller uden armlæn.

 

J77 ? HAY

10

J77 spisebordsstolen er en relancering af den danske møbelklassiker der oprindeligt designet til FDB.

J77 fra Hay har et klassisk design der passer godt ind i mange typer boligindretninger både den klassiske og moderne boligindretning.

Spisebordsstolen J77 fra Hay fås i forskellige farver.